2011. október 11., kedd

Blogszülinapi JÁTÉK II. !!!


Igen itt a következő forduló, úgyhogy aki az előző körben üres kézzel távozott itt újabb eséllyel vág neki a szerencséjének, és várom szeretettel az új versenyzőket is.
Nagy örömömre sok új követőm lett, várok mindenkit a következő fordulóra.

A játék szabály egyszerű:
-vagy itt, vagy a facebook oldalon legyél a követőm.
-hagyj egy megjegyzést itt, vagy a facebookon a játékfelhívásnál.
-valamint kérek a megjegyzésben egy kedvenc színt, és egy rövid leírást miért ez a kedvenced, valamint egy csukló méretet is :)

Ha van kedved a blogodon hirdesd, vagy facebook oldaladon oszd meg a játékomat.
 
Igen most meg kell dolgozni kicsit a játékhoz, viszont a fotó alapján is sejthető, hogy 1-1 "mindentbele" karkötő lesz szétosztva a nyertesek között.

Még lesz december 6-án egy forduló, akik a mostani, és az előző játékban már részt vettek, nagyobb eséllyel szálnak versenybe, várok szeretettel mindenkit!!

29 megjegyzés:

 1. Szia Klári!
  Ismét jelentkezek a játékodra. (: Elég sok kedvenc színem van, zöld, lila, türkiz, narancs. (: Őszintén nem tudom, miért pont ezek. A türkiz még jóval a Nagy Türkizőrület előtt ott volt a kedvencek közt. A zöldet szeretem, mert nyugtató szín. (: A lila őrületem azt hiszem, egy fülbevalóval kezdődött, még valamikor 3 évvel ezelőtt. Aztán, hogy hordani is tudjam a fülcsit, halásztam magamnak egy lila felsőt, a többi már jött magától.^^ A naranccsal is lassan három éve vagyunk nagyon jóban. Eleinte az osztálytársamon láttam: kedvenc színe volt, így rengeteg narancs ruhája, kiegészítője, tolltartója stb volt. Lassan én is megkedveltem, annyira vidám, energikus szín! (. Azóta a táskám, tolltartóm, rengeteg hajgumim, egyik kedvenc bögrém (a másik zöld^^), rengeteg fülbevalóm és a kedvenc hosszú ujjú pólóm is narancssárga. ^^
  A mesélgetésben majd' elfelejtettem, a csuklóméretem 15,5-16 cm. (:
  Hétvégén gólyabál van nálunk, mint szervező, eléggé zsúfolt és rohangálós lesz a hetem, de ha ezen a héten nem is, hétfőn biztosan megosztom a blogomon a játékodat! (:
  Szép estét!
  Isa

  VálaszTörlés
 2. Szia Klári!
  Én is újra itt vagyok! :)
  Nincs kifejezett kedvenc színem. Nagyon szeretem a barna árnyalatait, a kéket és a lilát. Ezekben a színekben nagyon sok ruhám és kiegészítőm van. :) A barna árnyalatai mindig is közel álltak hozzám, mert az a sötét hajamhoz és szememhez nagyon jól áll.
  A csuklóméretem 19 cm.
  Facebook-on megosztottam a játékfelhívást. :)

  VálaszTörlés
 3. Szia! Én is nekirugaszkodok a második fordulónak! :D Nagyon szeretem a sötét színeket, főleg a feketét (a szekrényem 80%-át ilyen ruhák teszik ki :) egyrészt a zenei stílusom miatt, másrészt azért, mert bármi megy hozzá. Általában vörössel, barnával vagy sötétszürkével szoktam kombinálni, de nagyon szeretem a mélylilát is. A csuklóméretem 14,5 cm, és a játékot Facebookon is megosztottam Döme Zsófia néven. :D

  VálaszTörlés
 4. Szia Klári. én is megpróbálom, hát, ha nekem kedvez a szerencse. Én egy a lilát, kéket, csoki barnát, türkizt szeretem, a ruháimnak is ilyen színei vannak. A csuklóm mérete 15 cm. Megosztom a Facebookon is.

  VálaszTörlés
 5. Szia!

  Ismét itt vagyok szerencsét próbálni!:)
  A kedvenc színem a türkiz valamint nagyon szeretem a pasztell színeket is.
  A csuklóm mérete: 14cm

  VálaszTörlés
 6. Júj de jó, én is jelentkezem. A kedvenc színeim, mert több is van, a zöld és a barna, de jöhet akár lila és bordó is! Igazán nem tudom megmagyarázni, miért jönnek be ezek a színek, talán jól mennek a szememhez!:)
  A csuklóméretem 16cm.
  Megy a játék ki a blogomra is!:)

  VálaszTörlés
 7. Szia! De jó, már nagyon vártam az újabb fordulót ^^!!
  A kedvenc színem a fekete. Azért imádom, mert rettentő elegáns, túlvilági, misztikus (és mert slankít :P :D ), egyszóval minden benne van, ami szerintem különleges :) ! A csuklóméretem 18,5 centi.
  Köszönöm a lehetőséges :) !!!

  VálaszTörlés
 8. Újra megpróbálom....hátha, most sikerül. :)))
  Kedvenc színem a kék. Hogy miért? Talán azért, mert a sok szín közül ezt érzem a legközelebb magamhoz....azt mondják a kék megnyugtat.....nekem a végtelen víz jut róla eszembe....ülni a tóparton és csak belebámulni a végtelenbe...nem gondolni semmire...csak hallgatni, a csendet.... :)))) Meg a nyári égbolt, ami eszembe jut róla, a fehér kis bárányfelhőkkel... :)))))
  Csuklóm 14 cm.

  VálaszTörlés
 9. Szia! Én csibész vagyok és jövök erre a körre is. :D Kedvenc színem a zöld,lila,fehér és fekete. A zöld,mert imádom a smaragdot és az az egyik kövem a horoszkóp szerint is. A lila azért,mert annyira sok lehetőség van benne. A fehér és a fekete pedig,mert mindenhez megy minden stílusban.
  Méret:19 cm
  Sok sikert mindenkinek.

  VálaszTörlés
 10. Szia! Jelentkeznék ismét én is a játékodra, hátha most szerencsésebb leszek! A kedvenc színem a kék, de szeretem a zöldet, barnát is. Hogy miért, mert imádom az ég kékjét, a lomb zöldjét és ez valahogy a viseletemre is átterjedt. Méretem: 19 cm A blogomon is meghirdettelek. :) Köszönöm újra a lehetőséget: Mónika

  VálaszTörlés
 11. Szia!:)
  Az én kedvenc színem a lila,ebből van a legtöbb ruhám is.Igazából nem is tudom,hogy miért. :D
  A karkötő méretem: 16-17 cm

  VálaszTörlés
 12. Szia!
  Én is jelentkeznék a játékra. A kedvenc színem talán a kék, türkíz, mert a kék szememmel és világos hajammal mindenki szerint ezt kellene hordanom :-) Szeretem a zöldet is, meg a lilát, meg.... Mint Gombóc Artúr a csokival :-)
  A karkötőméretem pedig: 16-17 cm.
  Köszönöm a lehetőséget. Kinga

  VálaszTörlés
 13. Na akkor megint jelentkezek én is :)
  Kedvenc színem most ősszel naponta változik de a természet színei:zöldes,barnás,narancsos. cs.méret:17 cm Köszönöm a lehetőséget!

  VálaszTörlés
 14. Húú ezt az újabb lehetőséget nem halasztom el!!! Amióta az eszemet tudom a legkedvencebb színem a lila, de mostanában kezdem megkedvelni a zöldet és a kéket is!! Csuklóméretem: 15 cm :-)

  VálaszTörlés
 15. Én is jelentkezem megint :)
  Kedvenc szín?... kávé és a fekete. A kávé a melegsége miatt, és mert rögtön a finom csoki jut róla eszembe, a forró csoki is, ill. a kávé, ami reggelente felébreszt, napközben életben tart :)
  A feketét azért szeretem, mert nagyon elegáns tud lenni a kiegészítő ebből a színből és bármikor, bármihez fel lehet venni. 15,5-16 cm a csuklóm mérete.

  VálaszTörlés
 16. Jelentkeznék a játékra... első alkalommal :) sajnos lemaradtam előzőről :(
  Tetszik amiket készítesz.
  SZóval.. kedvenc színem a föld színek, barna, keki, bordó, mély kék. Ahogy az az oldalamon is látszik ;) Föld típus lévén ezek a kedvenceim, és mert melegséget, biztonságot jelentenek, és elegáns színek is.
  Csuklóm 17 cm.
  Kellemes estét!

  VálaszTörlés
 17. Hát, én az előzőről lemaradt a sok meló miatt, de most pótolom! Nagyon szeretem a tengert és a színeit!
  Csuklóméret talán 16-17.

  VálaszTörlés
 18. mióta megszületett a három lányom a kedvenc színem a rózsaszín.:)
  csuklóméret: 15cm

  VálaszTörlés
 19. Szia! Bár nem vagyok új követőd, de remélem részt vehetek a játékban.
  A kedvenc színem a fekete, mert a meghalt papámnak ez volt a kedven színe, így ha tehetem mindig van rajtam fekete. A csuklom mérete 17-18 cm. És további jó játékot kívánok mindenkinek.

  VálaszTörlés
 20. Szia!

  Én is újnak számítok, remélem ez nem probléma. :)
  Kedvenc színem a vaj, a fehér..bézs. :) Tipikusan klasszikus. Szerintem ezek a színek jól passzolnak az elegáns, ám mégis természetes ékszereidhez.
  Csuklóm mérete 15 cm kb.
  Köszönöm a lehetőséget és további jó munkát!
  Albert Szabina ( a.szabina@citromail.hu)

  VálaszTörlés
 21. kedvenc szín: változó :)
  most lilás vagyok, de nem mindegy milyen árnyalat
  jöhet sárga, piros narancs, szeretem az élénk vidám színeket, jó kedvre derítenek.
  csukló 15

  VálaszTörlés
 22. Szia!
  Lynd néven követlek.
  Több kedvenc színem van, többek között a lila, narancssárga és a fehér. Mindegyik energiával tölt fel. Igyekszem minden szírt hordani, ez évszakonként változó, néha fel tudnak dobni az élénk színek és megnyugtatnak a világosabbak.

  VálaszTörlés
 23. szia
  én is szeretnék veled játszani!
  oldalamon hirdetem játékodat....
  színeim: sötét zöld, fekete, metál színek...
  csukló méret...:szűken 16 cm....

  minden jót
  Éva

  VálaszTörlés
 24. Szia!
  Szisza néven követlek.
  A kedvenc színem a lila, minden mennyiségben :) Konkrét okot nem tudok rá mondani, egyszerűen szeretem ezt a színt, jó érzés rá nézni. Szeretek mindent ami természetesen lila, mint a levendula, ametiszt...
  Csuklóméret: 15 cm

  VálaszTörlés
 25. Gyönyörű a karkötő, kedvenc színem a kék, most újabban a bordó is kedvenc. 15 cm a csuklóm. Ági

  VálaszTörlés
 26. Szia!

  Kár, hogy 1. fordulóról lemaradtam, de most nagyon szeretnék ezért a csodás karkötőért játszani!

  Követlek blogon is, FB-on is. Kedvenc színem most a narancs, barna, piros/bordó, zöld színek.

  Csuklóméretem 15 cm.

  Üdv, Gabi
  gabus1217_8@hotmail.com

  VálaszTörlés
 27. *jah, ezért ezek a színek, mert most ősz van, és harmonikusnak érzem magam az ilyen színű ruhákban.

  VálaszTörlés
 28. Szeretném kipróbálni én is a szerencsém...egyszer csak bejön..Kedvenc a türkiz-bronz....lila

  VálaszTörlés
 29. Szia!

  Szeretnék jelentkezni a játékra.
  Az én kedvenc színem a lila. Már kiskorom óta nagyon szeretem.
  De kedvelem a nyugtató hatású színeket is.
  A csuklóm mérete: 14 cm
  Köszönöm a lehetőséget.
  Üdv,
  Regina

  VálaszTörlés