2011. november 7., hétfő

Blogszülinapi JÁTÉK III. !!!

Itt az utolsó forduló, úgyhogy aki az előző körökben üres kézzel távozott itt újabb eséllyel vág neki a szerencséjének, és várom szeretettel az új versenyzőket is.
Nagy örömömre sok új követőm lett, várok mindenkit a következő fordulóra.

A játék szabály egyszerű:
-vagy itt, vagy a facebook oldalon legyél a követőm.
-hagyj egy megjegyzést itt, vagy a facebookon a játékfelhívásnál.
-valamint kérek pár sort, hogy ki mit szeret a legjobban a karácsonyban, és egy emlékezetes ajándékot.

Ha van kedved a blogodon hirdesd, vagy facebook oldaladon oszd meg a játékomat.
 
Most aki az előző körökben is jelentkezett dupla, vagy tripla eséllyel szál be a játékba :)
 
Nekem a karácsonyban a család, fenyő illat, gyertyafény a kedvencem,
és emlékezetes ajándék, pedig az első biciklim volt, nagyon imádtam.

27 megjegyzés:

  1. Júj de jó, ez Mikulás ajándék lesz! Én imádom a karácsonyt, úgy ahogy van, a hangulatot, a fát, mindent! És a legemlékezetesebb ajándékom tavaly karácsonykor volt, amikor a páromtól eljegyzési gyűrűt kaptam, és teljesen meglepi volt!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen részt veszek újra a játékon.
    Én a Karácsonyban leginkább a gyerekeim örömét szeretem, a készülődést, a találgatást, hogy vajon mit hoz a Jézuska. Szeretem azt is, hogy ilyenkor összejön a kisebb-nagyobb rokonság, mindenki felszabadult és jól érzi magát.
    Emlékezetes ajándék... hát nehéz kérdés. Mindig az éppen aktuális. :)

    VálaszTörlés
  3. Én is itt vagyok! A karácsonyban az előkészületeket,az ajándékkészítést és a családi összejöveteleket szeretem. Most meg,hogy itt van Levente már újabb okom van izgatottan várni a szentestét.
    Nem tudnék választani a sok emlékezetes ajándék közül,hiszen mindig a szívem vágya teljesül. :D

    VálaszTörlés
  4. Köszi ismét a lehetőséget :) !!!
    A Karácsony számomra a meghittséget, az intimitást, amit a család nyújt, és a melegséget jelenti.
    Emlékezetes ajándék? Rengeteg volt az évek során, de talán a legkedvesebb egy tesómtól kapott, télapósapkás plüsskutyus :) ...

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Ismét szeretnék jelentkezni a játékra :)
    Én is nagyon szeretem a karácsonyt. Imádom a karácsonyfát, az ünnepi dekorációt, illetve hogy együtt van a család :)
    Szeretek készülődni a karácsonyra, díszeket készíteni.
    A legemlékezetesebb ajándék pedig egy kiskutya volt. :)
    Kellemes készülődést kívánok Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  6. Én is újra jelentkezem. Számomra sz illatok és az a különös érzés a legjobb, s látni a fiaim arcán a boldogságot. A legemlékezetesebb ajándékom, pedig egy babaágy volt amit édesapám készített kislány koromban, noha ezt akkor nem tudtam.

    VálaszTörlés
  7. Hát akkor játsszunk megint :) Legszebb ünnep a karácsony számomra.Szeretem mert nagy a jövés, menés, vendégeskedés családdal,barátokkal, szeretteinkkel.Béke,boldogság,szeretet vesz körül mindenhol.Finom illatok,finom ételek....jaj de várom már!!! Ajándékozásnál mindig a gyerekeim örömének örülök a legjobban!! Imádom a csillogást olyankor a szemükben...nekem ez a legszebb ajándék évről évre no meg a párom akivel sok-sok éve karácsony előtti napokban költöztünk össze :)

    VálaszTörlés
  8. Játszom én is ha lehet!
    A Karácsony nekem mit jelent?Sok mindent,család,öröm,a gyerekek meglepődöttsége,az illatok,és ilyenkor /ha csak arra pár napra is/de béke és boldogság van mindenki arcán!Jobban szeretek ajándékozni,mint ajándékot kapni /na itt ez most nem érvényes:)/és ilyenkor a felnőtt lányaim ismét gyerekek lehetnek pár órára a számomra!!Imádom ezeket a pillanatokat!!

    VálaszTörlés
  9. Szia, most újra beszállnék a játékba, köszi a lehetőséget! :)
    Én a Karácsony vallási oldalát szeretem, a Megváltó születése és a Várakozás mindig feltölt, ezeket a napokat sokkal tudatosabban élem-hozzá méltón. Igyekszem inkább csak... Emlékezetes ajándék... hú, a szövőkeretem talán a legkedvesebb emlék, nagyon vágytam rá. :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Klári! Ismét itt vagyok én is. (:
    Én a karácsonyban magát a készülődést szeretem. Hónapokkal azelőtt gondolkodni, hogy melyik barátomnak, családtagomnak milyen kis meglepetéssel készüljek, és aztán karácsony előtti hetekben egy film, karácsonyi zenehallgatás közben elkészíteni az ajándékokat, amiben aztán minden szeretetem benne van. (: Ebben az időszakban általában próbálok csak karácsonyi filmeket és zenéket hallgatni. A Lebilincselő karácsony c. film minden évben kötelező, legalább egyszer. :D Zenében meg ált. Bereczki és Szinetár Duett karácsonyát szoktam hallgatni, meg még sok nagy karácsonyi slágert. (:
    A legszebb karácsonyi ajándék pár évvel ezelőtt volt. Alig volt valami a fa alatt, de ez nem zavart, mert végre béke volt a családban, és ez mindenért kárpótolt.
    Egy másik élményem, még gyerekkoromból (8 v 9 éves voltam), mikor megkaptam életem első CD lejátszóját, egy karácsonyi CDvel (azóta is minden karácsonykor többször is meghallgatom) és egy Tamás Gábor kazettával. Akkoriban ő nagy kedvencem volt. (: S mitagadás, kedvelem még ma is. (:
    A másik ilyen meghatározó ajándékot a tavaly kaptam. Olyan aranyos volt, az utolsó tanítási napon meglepett egy süthető gyurmából készült ékszerszettel: nyaklánc és hozzá illő fülbevaló. Azóta is egyik kedvencem. (:
    De ismét sokat beszéltem, most már befejezem, ígérem. (:

    VálaszTörlés
  11. Szia, én is itt vagyok újra! :) Nagyon szeretem a karácsony előtti készülődést! A vasárnapról vasárnapra meggyújtott gyertyákat az adventi koszorún, a sürgés-forgást a konyhában, az illatokat,a meghitt fényeket, magát a hangulatot, meg persze ajándékozni. :) Számomra a legemlékezetesebb ajándék egy gyönyörű kabát volt, amit külföldről kaptam.

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Szeretnék a játékra jelentkezni. Sajnos nálunk a Karácsony is egy olyan ünnep, hogy a munkából kifolyólag néha elnapoljuk( januárba), amikor mindenki ráér. De azért mindig van karácsonyfánk, és a gyerekek mindig kapnak ajándékot, ( csak néha januárban is!!!!!) Én imádom a fenyő, gyertya illatát, a fényeket. Azt sajnos nem mondhatom, hogy ilyenkor együtt a család.
    De az felejthetetlen, amikor a kislányom megkapja az ajándékot (bármi is legyen az!) Ő annyira örül, hogy PONT ilyet akart!!!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Én is újra megpróbálkozom a játékkal! Nekem a Karácsony a legjobb családi ünnep, amikor a legszűkebb család együtt van, és végre egy kicsit elfelejthetjük a mindennapi gondokat. Ez az a nap amikor biztos, hogy senki sem veszekszik senkivel. Imádom a Karácsonyi előtti készülődést, az az év legjobb része, mikor kitalálhatom, hogy kinek mit vegyek. :-) Ja és imádok havazásban sétálni a karácsonyi vásárban a városban!!!! :-P A legkedvesebb ajándékom egy könyv volt, amit a testvéremtől kaptam. nagyon vágytam már rá, és ő volt olyan aranyos és megvette nekem. :-)

    VálaszTörlés
  14. Felbúzdulva, erre a játékra is jelentkeznék :) megosztottam a blogomon - http://ggekszerkiegeszito.blogspot.com/2011/11/jatek_3962.html
    Karácsony? hó, karácsonyfa, mézeskalács, forró tea, forralt bor, díszek, csillogás-villogás, együtt a család... karácsonyi vásárok, bécsi gyönyörű, idén Győr a cél :)
    Csodálatos ünnep!
    Legkedvesebb ajándékom a tavalyi, mikor a fán csüngött kis dobozkában egy (nem eljegyzési:)) gyűrűcske ^^

    VálaszTörlés
  15. Készülődés,találgatás,titkolózás,ajándékkészítés,várakozás:címszavakban ezeket szeretem.
    A legemlékezetesebb ajándékom az első gyermekünk,aki december 23-án született; a második meg 16-án,három évvel később:))

    VálaszTörlés
  16. Ismét megpróbálkozom: :))))
    Az egész ünnepben talán a várakozás a legjobb...A mézeskalács és narancs illat, és a mécsesek...a fények....és árnyékok....a szaloncukor papírok csillogása a fényben.
    Aztán a csillagszóró fénye..és illata...a fenyő illat....és együtt örülünk...egymásnak.. :)))))
    Én ezért szeretem. :)))))

    VálaszTörlés
  17. Én is jövök játszani!4 Én nagyon szeretem a karácsonyt.de legjobban a masnikat szeretem ajándékként.A legemlékezetesebb ajándékom egy szép nagy vizilófejes párna : DD még ma is azon alszok. :))És a fenyő ilatt a kedvencem még. <3 *--*

    VálaszTörlés
  18. Én is játszanék újra, köszönöm a lehetőséget!
    A karácsonyban leginkább a pár nap gondtalanságot, családdal töltött időt szeretem. Nem csörögnek a mobilok, nincs munka, így igazán együtt lehetünk, odafigyelhetünk a másikra, nem kell rohannunk sehová.
    Na meg a sütiket, majdnem elfeledtem :-)

    VálaszTörlés
  19. A fenyő illatát! És a frissen kisült mézeskalácsét, az ánizslikőrét és a pulykáét!

    Nekem soha nem az ajándékozásról szólt a karácsony, nem is volt soha emlékezetes ajándékom.

    VálaszTörlés
  20. Játszok én is! Köszi a lehetőséget! :)Szeretem a fenyő friss illatát, a fahéjas narancs illatát, a gyertya fényét. Az ajándék nehéz kérdés. Titokzatos, mégis minden szép és tetszik mikor kibontom a csomagot! :)

    VálaszTörlés
  21. Szia! Én most tévedtem ide először, de nagyon meggyőzött az oldalad. :) Vissza fogok látogatni!
    Köszönöm a játéklehetőséget is! :)
    Szóval a karácsony. A legjobban azt szeretem, hogy ilyenkor összegyűlik a család, és talán jobban is figyelünk egymásra, mint a hétköznapokon. Kedvenc ajándékom is egy társasjáték volt, ami év közben is egy helyre csábítja a családot, hogy közösen töltsünk el egy kis időt.

    VálaszTörlés
  22. Szia!
    Én is jelentkeznék, köszönöm a lehetőséget.
    Én a karácsonyban szeretem a készülődést, a karácsonyi ebéd elkészítését édesanyámmal és a nagymamámmal közösen, a fenyő illatát. És persze magát az ajándékozást. Én mindig viszek bele egy kis játékot/cselt. Szeretem nézni ilyenkor a családtagjaim arcát.
    A legemlékezetesebb karácsonyi ajándékom pedig... nehéz kérdés. Most éppen a tavalyi, mikor egy kedves barátom megajándékozott egy könyvvel, amit én már évek óta kerestem. El sem tudom képzelni, hány antikváriumot járt végig, mire megszerezte.

    VálaszTörlés
  23. Szia!

    Szeretnék jelentkezni a játékra.
    A karácsony a kedvenc ünnepem.
    Együtt van a család, közösen díszítjük a lakást.
    Mindig nagyon finom ételek készülnek.
    Szeretem az ünnepi fényeket, díszeket, a karácsonyfát.
    Nálunk a család tagjai mindig saját készítésű ajándékkal készülnek.
    Számomra emlékezetes karácsonyi ajándék volt egy kötött pulóver. :)

    VálaszTörlés
  24. Most találtam rá a blogodra, csodaszép drótékszereket készítesz, gratulálok! :) Szeretnék én is beszállni a játékba. A karácsonyban nekem mindig az azt megelőző egy hónap a legjobb, amikor tervezgetjük, hogyan zajlik majd a szenteste, mi lesz a menü, előkerülnek a lakás díszei, mindenféle saját készítésű dolgokkal babrálunk, amik majd az ajándékok lesznek. A legemlékezetesebb ajándék pedig a jegygyűrűm volt, amit az elmúlt 6 év alatt csak egyszer vettem le, ameddig fél órát pihent egy kis selyempárnán és a mostmárférjem újra felhúzta az ujjamra. :))

    VálaszTörlés
  25. Szia.A karácsonyban a hangulatot szeretem a legjobban.A legemlékezetesebb ajándékom a welness hétvége amit a férjemtől katam.

    VálaszTörlés
  26. Szia!
    Játszanék én is! A karácsonyt szeretem a legjobban az ünnepek közül. Ennek az előkészületei a legjobbak. Az advent, díszben a lakás, a város fényei. Már a 4 és fél éves kisfiamat is megfertőztem, nagyon készülődik!
    A legszebb ajándék, amikor, már terhes voltam vele, de még csak éreztem nem tudtam magam se, s olyan sokára jött, alig mertem elmenni az orvoshoz, hogy valóban igaz-e.
    Szép ünnepet mindenkinek!
    Mártus

    VálaszTörlés
  27. Jövö én is szerencsét próbálni.
    Nekem az az ajándék, ha együtt lehetek a szeretteimmel.

    VálaszTörlés